Snart dags att julpynta

Nu är det inte många dagar kvar till första advent, och det betyder att det snart är dags att julpynta. Jag gillar julpynt som är lite mer ”modernt”, alltså inte det här tomtiga och röda utan gärna vitt och silver med rena linjer. Fast lite traditionellt julpynt vill jag också ha. En blandning av gammalt och nytt helt enkelt.

Jag hittade ett klipp på Youtube med en snygg gran som jag skulle vilja ha. Den är gjord av pinnar och en ljusslinga och ser sådär modernt snygg ut. Inte för att jag skulle byta ut den vanliga granen mot en sådan, men som julprydnad gillar jag den skarpt. Dessutom klär jag inte den vanliga granen förrän dagen innan julafton, men den här lilla granen kan man ju ha som prydnad även under advent.

Jag ska nog försöka mig på att göra en sådan tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *