Om bloggen

Vad roligt att du hittade hit!

Det här är Hotel Plaza, en blogg om inredning, och jag som skriver här heter Maja. Inredning är mitt största intresse och om jag skulle beskriva min stil skulle jag nog säga att den är ganska klassisk. Jag älskar att fynda och jag äger inte många prylar som jag köpt till fullpris. Faktum är att stora delar av inredningen i min lägenhet består av möbler som jag fyndat från Hotel Plaza, därav namnet på bloggen.

När hotellet försattes i konkurs auktionerades möblerna ut, och man hade då chansen att köpa inredningen i hotellrummen. Jag älskar klassisk hotellinredning, så för mig var det en fullträff. Jag köpte faktiskt ett helt rum, en svit med dubbelsäng, sängbord, soffa, tavlor och allt för bara 950 kronor! Där kan man verkligen snacka fynd. Möblerna var i väldigt gott skick också och de gör sig otroligt bra i min lägenhet. Det känns som att bo på hotell året runt!

Min högsta önskan är att köpa ett hus och få inreda det, men i dagsläget har jag inte möjlighet att göra det så jag får nöja mig med att pyssla i min lägenhet. Husköpet kommer förhoppningsvis längre fram när jag hittar rätt person att leva med. Just nu är det bara jag och min katt Majsan. Jag arbetar som servitris och trivs ganska bra med det, men mitt drömjobb är att hålla på med homestyling. Att få betalt för att inreda vore verkligen toppen!

Jag följer själv många inredningsbloggar där jag får mycket inspiration, och jag hoppas att jag kan inspirera någon med den här bloggen. Jag skriver bland annat om hur man blir en bra fyndare. Det blir också en del om min vardag och annat som händer i mitt liv. Ibland vill jag tipsa om något som jag tycker är bra, ibland vill jag bara skriva av mig lite, så man kan väl säga att bloggen handlar om lite allt möjligt men den röda tråden är inredning.

Det var lite om bloggen och om mig. Jag hopps att du hittar något läsvärt här, och du är varmt välkommen att lämna en kommentar!