Kickoff med jobbet på världens finaste hotell

Som ni vet så är jag lite svag för hotell, och då speciellt hotell med vacker inredning. Nu tror jag att jag kan ha hittat ett av de allra finaste hotellen någonsin. Det är nämligen så att jag var på kickoff med jobbet på detta fina hotell i Tällberg och jag kan säga direkt att jag skulle absolut kunna tänka mig att flytta in där på heltid. Det var så himla mysigt alltså! När man kom in så möttes man av en eldstad med en brasa och all personal hade folkdräkt på sig. På nycklarna satt det dalahästar (japp, man fick en riktig nyckel istället för ett tråkigt kort) och allt var så murrigt och mysigt.

Green Hotel, som hotellet heter, har också en helt magisk utsikt över sjön Siljan. Jag bodde i ett rum som hade utsikt ut mot en terrass och jag hade en egen dörr ut dit så det var bara att kliva ut och njuta. Jättemysigt när solen gick ner och helt fantastiskt att vakna på morgonen och kunna gå ut och känna den friska luften och titta på soluppgången. Magiskt, verkligen. Och rummet var också helt fantastiskt. Jättefin inredning. Det kändes så genuint. Man kände verkligen att man var i Dalarna.

Kickoffen var riktigt trevlig, och för min del berodde det till stor del på att hotellet var så mysigt men förstås också på att vi gjorde roliga och spännande saker. Vi gjorde bland annat olika övningar och så pratade vi lite siffror (som i och för sig är ganska tråkigt, men ändå viktigt). Jag känner att jag har fått ny inspiration och det gäller både jobbet och min inredning där jag har en massa nya idéer som jag vill göra. Jag ska bland annat byta gardiner och så är jag lite sugen på en ny soffa… Vi får se vad det blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *