Hudvård & skönhetstips

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta bra produkter för skönhet och hudvård. Det gäller speciellt om man vill ha naturliga saker som inte testats på djur. Då kan man bli verkligt begränsad. Sant är att det hela är mycket bättre nu än det var för tjugo eller bara tio år sedan – jag har hört hur jobbigt det var på den gamla ”goda” tiden, när internet visserligen existerade, men e-butiker värda namnet ännu inte riktigt fanns där. Numera är det ju hur lätt som helst att hitta hundratals butiker online som säljer hudvårdsprodukter, make-up och sådant. Nästan så att det är lite för många, så att det är svårt att se skogen för alla träd.

Så när jag äntligen hittade en sajt med massvis med ekologiska produkter så måste jag ju naturligtvis informera om den så att andra kan dra nytta av min upptäckt. Sajten i fråga heter Fina Mig, och de har ett enormt stort och bra sortiment av ekologiska hudvårdsprodukter, skönhetsprodukter och en del annat också. Naturligtvis finns klassiker som Burt’s Bees där, men också en hel massa andra, både spännande nykomlingar och beprövade klassiker. Alla deras produkter är inte ekologiska, men väldigt många, sådär en 600. Så det är aldrig något problem med att hitta bra ekologiska alternativ där.

En sak som jag gillar med Fina Mig är att de har en hel massa produkter i lyxklass, som man ändå inte behöver tömma spargrisen för att ha råd med. Det är lite svårt att förstå hur de kan vara så billiga som de är när man vet vad samma vara kostar hos konkurrenterna. I och för sig innebär inte de låga priserna att mina kostnader för make-up och hudvård minskat – det innebär bara att jag köper mer, men det har inte med saken att göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *