Göra om köket

Det här är ju en inredningsblogg, även om jag också skriver om min vardag och om andra grejer, men det har inte blivit så mycket inredning i de senaste inläggen. Men det blir det ändring på nu, för jag är nämligen i full gång med att planera för en liten köksmakeover. Det blir ingen stor renovering som att hela köket ska rivas ut, men det kommer ändå att bli en hel del nytt. Det känns jättekul!

Väggar och luckor
Så vad är det jag ska göra då? Jo, det som står på planeringen är att väggarna ska få en ny färg. Jag funderade på tapeter först, men jag gillar färg bättre. Jag vet inte riktigt varför, men så är det. I dagsläget är väggarna vita, men det är egentligen inte alls min stil. Jag vill ha det lite mer ombonat, men samtidigt fräscht. Så jag kommer att måla om väggarna i en varmgrå ton. Och även luckorna ska få en ny färg. Ja, inte bara det egentligen utan jag ska byta köksluckor så de blir helt nya. De är i dag bruna men kommer att bli typ gräddvita i pärlspont. Jag tror att det kommer att bli hur snyggt som helst!

Matbord och prylar
Jag ska också köpa ett nytt matbord och stolar, och så ska jag komplettera med lite snygga prylar. Typ fina skålar, en snygg pepparkvarn, kanske en ny brödrost som har lite mer designerstuk, en fin matta… Ja, ni fattar. Jag kanske byter ut lampan över bordet också, fast det har jag inte riktigt bestämt än. Jag gillar verkligen den lampan, men det beror lite på hur den passar med den nya inredningen. Det får visa sig. Men det är ungefär det jag vet nu, sedan kanske jag kommer på något mer också, men det här är ändå mer än väl för att fräscha upp köket. Jättespännande!