Fynda på annons

Jag vet att det är väldigt många som fyndar på de olika annons- och auktionssidor som finns på nätet. Trots att jag är en inbiten fyndare så handlar jag faktiskt sällan från dessa sidor. Visst kan man hitta mycket fint, för det finns ju faktiskt hur mycket som helst, men jag gillar helt enkelt inte att handla från nätet. Jag vill kunna känna och klämma på sakerna, och så tycker jag att det är lite jobbigt att man måste ringa eller mejla och fråga om ditten eller datten finns kvar. Handlar jag på en riktig affär/loppis/auktion/second hand så vet jag vad jag har att välja på.

Däremot har jag ibland sålt saker på annons, och det har fungerat bra. En gång när jag sålde en soffa billigt så blev jag totalt nedringd. Det ringde bokstavligt talat någon hela tiden. Så fort jag hade avslutat ett samtal så fick jag ett nytt. Eftersom soffan blev såld på det första samtalet så var det ju bara att säga till alla andra att den inte längre fanns kvar. Det började ringa i samma sekund som annonsen kom upp och sedan ringde det oavbrutet tills annonsen togs bort. Det tog kanske en kvart efter att jag hade raderat den innan den försvann från sidan.

Efter den händelsen har jag valt att inte lägga ut mitt telefonnummer när jag säljer på annons. Det är bättre att bli översvämmad av mejl än av telefonsamtal. Fast det har bara varit sådär galet en gång. Jag antar att jag satte ett för lågt pris, men anledningen till det var att jag hade köpt en ny soffa och hade ingenstans att ställa den gamla, så jag var tvungen att bli av med den och satte därför ett lågt pris. Men det fungerade ju i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *