Första blogginlägget!

Då var bloggen igång och jag vill passa på att hälsa er välkomna hit! Jag hoppas att ni som läser det här vill följa min blogg där jag kommer att skriva en hel del om inredning som är mitt största intresse, men också lite om min vardag och mitt liv i allmänhet. Jag som skriver här heter Maja, och vill man läsa mer om mig kan man klicka sig in under fliken ”Om bloggen”.

Jag har faktiskt aldrig haft en blogg förut, så det här är helt nytt för mig. Däremot läser jag många andra bloggar, främst om inredning, och där hittar jag väldigt mycket inspiration. Jag blev sugen på att starta en egen och jag hoppas att jag kan inspirera andra med den här bloggen. Min förhoppning är att jag ska hålla den här bloggen levande och uppdatera den ofta, för jag tycker själv att en blogg som uppdateras sällan är tråkig att läsa. Man tappar liksom intresset efter ett tag när man går in på den och den visar samma sak varje dag.

Så jag hoppas som sagt att min blogg blir flitigt uppdaterad. Jag har i alla fall väldigt mycket att dela med mig, som till exempel hur jag gör när jag fyndar inredning. Jag är lite av en fyndgalning så det kommer antagligen att skrivas en del om det. Ni får gärna lämna kommentarer (med ris eller ros) på det jag skriver, och tipsa mig gärna om ni har några egna fyndknep eller något annat att dela med er av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *