Att hitta målare i Västerås..

Att hitta en målare i Västerås kan, faktiskt, vara lite knepigt. Skälet är enkelt: det är en av de städer i Sverige som inte är tillräckligt stor för att vara storstad (Stockholm, Göteborg och Malmö), men ändå tillräckligt stor för att man inte med enkelhet ska kunna sålla bland alla de målare som finns. Prisnivån är också högre än i de flesta mindre städer (även om den inte är på samma nivå som i Stockholm). Helt krasst så kan man säga att Västerås har en del av storstädernas nackdelar, men inte alla dess fördelar. Men det betyder givetvis inte att det är omöjligt att anlita målare i Västerås, men man får vara beredd på att man måste anstränga sig lite för att hitta rätt.

Börja på nätet
Det finns tillräckligt många målerifirmor att man inte kan förväntas att känna till dem alla, eller helt enkelt plocka fram telefonkatalogen i pappersformat och helt enkelt ringa dem alla, för att få olika anbud. Ett visst sållningsarbete är nödvändigt, och det börjar då lämpligast på nätet. Det går att enkelt googla och på så sätt få fram de olika målerifirmor som finns i Västerås med närområde, eller så kan man använda sig av online-varianten av Gula Sidorna, för att få ett hum om vilka som finns. Redan där kan man för det mesta sålla bort de som inte verkar helt seriösa.

Men Västerås är fortfarande tillräckligt litet för att det kan fungera att använda sig av djungeltrumman, genom att fråga på Twitter och Facebook om någon känner till en bra målerifirma i Västerås, eller om de har erfarenhet av någon som man funderar på att anlita.

Slutligen, så välj aldrig enbart en målerifirma, utan ta in offerter från tre-fyra stycken och jämför. Ett råd som ofta ges när det gäller att anlita hantverkare, men inte kan betonas nog mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *