Äntligen semester!

Jag har inte direkt strösslat med inlägg här på bloggen sista tiden, det är jag den första att erkänna. Jag lovar bot och bättring! (Hoppas jag!)

För den som kanske undrar (ni är inte så många kvar som läser här) så är uterummet klart, jag ska sätta ihop lite bilder. Det har verkligen tärt på förhållandet att planera, betala och sen behöva åka hemifrån till Robins föräldrar medans dom höll på och byggde den, men gosse det var värt varenda tår och krona! Tack Uterumsmästarna för det!

Men om vi hade tajmat det lite bättre så hade vi sett till att dom byggde uterummet nu istället för i våras för då hade vi kunnat åka iväg på camping i Dalarna medans dom höll på nu. Men å andra sidan så hade vi ju inte haft en fint uterum att sitta i hela sommaren. Å tredje sidan så har vi knappt kunnat sitta där vissa dagar pga värmen, men det har varit super mysigt att ligga kvar i soffan där på kvällarna och nätterna och känna värmen från golvstenarna samtidigt som myggorna inte har kunnat komma in!

Men camping undrar ni? Jo det är ju så att både jag och Robin tog sen semester i år, mest på grund av hans jobb. Nu har ju uterummet knäckt ekonomin ganska rejält så vi bestämde oss för att inte åka utomlands utan för att upptäcka Sverige istället. Älvdalen är ett enormt häftigt ställe som ligger i Dalarna, dom har sitt helt egna språk där! Och att Robin är helt fisketokig var också en fördel för man kan tydligen flugfiska precis vid campingen också.

 

 

fiske

från fjolårets fiske med alvin

På fredag bär det av och vi blir borta en hel vecka, återkommer med recension för jag vet inte hur mobiltäckningen är där mitt ute i skogen 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *